Cookie- og Privatlivspolitik

Scream-ikoner afslører deres mest skræmmende øjeblik med Ghostface

Vi har talt med Neve Campbell og David Arquette

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

I denne uge er der premiere på den femte film i gyser-serien, når Scream rammer biograferne på torsdag.

Som titlen antyder, er der tale om en slags genstart af franchisen, der dels tager afsæt i de forrige film, men også tilføjer nye elementer og karakterer. Lidt som bl.a. Halloween har gjort tidligere.

Det betyder, at de oprindelige hovedroller fra alle de første fire film, Neve Campbell, Courtney Cox og David Arquette, alle er med, sammen med en række nye skuespillere.

Vi har talt med to fra the legacy cast, Neve Campbell og David Arquette, om at vende tilbage til franchisen, som de er kendte for. Og hvad der er anderledes.

- Det indlysende er, at vi ikke har Wes Craven, der er en mester i at lave disse film, og grunden til at de er så succesfulde, som de er, siger Neve Campbell til kino.dk.

Her hentyder hun selvfølgelig til, at filmseriens skaber og instruktøren bag de fire første kapitler, Wes Craven, døde i 2015. Men instruktørparret bag den nye film får gode ord med på vejen af Campbell:

- Men Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett gjorde et utroligt stykke arbejde med at ære hans minde og gøre dette til en rigtig Scream-film.

LÆS OGSÅ: Første reaktioner: Ny Scream-film kaldes "skræmmende, sjov og den bedste siden originalen"

Den første film i serien havde premiere i 1996, og verden omkring serien har selvfølgelig ændret sig. Men hvordan har Scream formået af følge med tiden?

- Hver film skal forholde sig til ændringen i teknologien og ændringerne i befolkningens tankegang. For 10 år siden var det at indse, at vi nu har telefoner, og nu kan vi spore en person, siger Campbell og fortsætter:

- Det gør manuskriptet mere udfordrende at skrive, tror jeg. Fordi det er nemmere at fange en person… det er nemmere at finde en person. Men det gør det også mere interessant.

Alle gode horrorfilm har en god skurk, og Ghostface er blevet et ikon med sin hvide maske og sorte klæder. Med så mange film på bagen, har der helt sikkert være skræmmende episoder med den maskerede dræber. Her er en fra optagelserne, som Neve Campbell husker tilbage på.

- Vores rekvisitør tog engang kostumet på og gav os et chok, da vi faktisk ikke skulle have Ghostface på optagelserne. Det var nok det mest uhyggelige tidspunkt.

Scream får premiere den 3. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.