Lady Gaga fik en masterclass i skuespil af Al Pacino og Jeremy Irons

Interview med stjernen om 'House of Gucci'
Billede
(© MGM / SF Studios)

House of Gucci fik premiere i december sidste år, og efter genåbningen er Ridley Scotts drama igen aktuel i de danske biografer, hvor filmen har solgt 150.000 billetter.

Lady Gaga har hovedrollen som Patrizia Reggiani, der gifter sig ind i den velhavende Gucci-familie, hvor hun bliver en del af et magtspil. Den 35-årige stjernes præstation har allerede opnået flot anerkendelse bl.a. med en Golden Globe- og SAG-nominering, ligesom hun nævnes som en mulig Oscar-kandidat.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga om sin tilgang til skuespil: "Folk synes, at det er skørt"

I 'House of Gucci' er Gaga omgivet af megastjerner og legender, og det har måske faktisk hjulpet til at fremme skuespillerens roste præstation. Da vi spørger stjernen, om hun fik nogle gode råd fra Al Pacino og Jeremy Irons, fortæller hun nemlig:

- Absolut! Jeg elskede at arbejde med Al og Jeremy. De er virkelig legender. Det her var som en masterclass i skuespil. Jeg fik virkelig en masse læring af at arbejde med dem på settet.

- Både Al og Jeremy har været med til at forandre biograffilm og skuespil. Jeg kan ikke rose dem nok.

LÆS OGSÅ: Én særlig fascination fik Lady Gaga til at sige ja til 'House of Gucci'

Men hvilke tips og tricks, som Gaga præcist lærte fra de to mestre, det vil hun ikke ud med:

- Jeg vil ikke afsløre mine private historier med dem, fordi de ligger mit hjerte nært. De samtaler, vi havde, når vi ikke optog. Men jeg vil sige det her - i deres ånd: Jeg elskede hele mit hold.

Se med i videoen øverst, hvor skuespilleren også roser sine andre skuespilkollegaer og instruktør.

'House of Gucci' kan ses i biografen nu.