Cookie- og Privatlivspolitik

Kan du huske denne danske film fra 2005? Nu bliver det til en actionfilm med Hollywood-stjerne

Se den første trailer til ny Michael Bay-film

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kan du huske den danske action-krimi Ambulancen fra 2005, der bl.a. havde Thomas Bo Larsen og Paw Henriksen på rollelisten? Filmen solgte lidt under 50.000 biografbilletter og er ikke ligefrem gået over i historiebøgerne, men det er Hollywood nu klar til at ændre på.

Eksplosionernes mester Michael Bay (Bad Boys, Transformers) har nemlig genindspillet Laurits Munch-Petersens danske film. Nu er den første trailer til Ambulance så landet, og som forventet er der fuld knald på! Se den øverst.

Jake Gyllenhaal og Yahya Abdul-Mateen II spiller henholdsvis karriereforbryderen Danny og krigsveteranen Will. Sidstnævnte har desperat brug for penge til at betale sin kones medicinregninger, hvilket gælder hendes liv. Will spørger derfor sin adoptivbror Danny om hjælp.

Dannys hjælp byder dog ikke just på småpenge, men derimod hele 32 millioner dollars, hvis Will bliver partner i et bankrøveri i Los Angeles. Røveriet går dog galt, så nu kaprer brødrene en ambulance for at slippe helskinnet fra politiet, der sætter efter dem i en vild jagt gennem L.A.

Det er faktisk anden gang i år, at man kan se Jake Gyllenhaal i en genindspilning af en dansk film. Tidligere på året indtog han nemlig hovedrollen i Netflix-filmen The Guilty, der er et remake af Den skyldige. Ligesom at han også i 2009 medvirkede i en genindspilning af Susanne Biers 'Brødre'.

Hvilken dansk film mon den amerikanske skuespiller kaster sig over næste gang?

'Ambulance' har biografpremiere den 17. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter