Cookie- og Privatlivspolitik

Thriller om en kidnappet trøffelgris er Nicolas Cages bedst anmeldte film

Se traileren til Oscar-vinderens hævntogt

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Nicolas Cage - verdens måske bedste skuespiller - er en af branchens mest arbejdsomme herrer. Det vil stå klart for enhver, der kigger på Oscar-vinderens alsidige CV, som i skrivende stund tæller mere end 100 skuespiller-krediteringer. Alene i år er han med i tre produktioner.

En af disse film er Pig, der får biografpremiere den 25. december.

Dramaet har allerede gjort sig positivt bemærket i udlandet og indtager således en yderst flot førsteplads hos Rotten Tomatoes som den 57-årige skuespillers bedst anmeldte film nogensinde, i hvert fald hvad live action-film angår.

Førstepladsen deles nemlig med animationsfilmen Spider-Man: Into the Spider-Verse, hvor Cage som bekendt lægger stemme til Spider-Man Noir. Begge film har intet mindre end 97 % friske anmeldelser.

Det er hele 218 anmeldelser af 'Pig', der samlet udløser den høje procentvise friskhed.'Pig' overhaler på imponerende vis andre populære Cage-film som 'Red Rock West' med 95 %, Moonstruck med 94 %, Face/Off med 92 % samt AdaptationLeaving Las Vegas og Raising Arizona med hver 91 % friskhed.

I 'Pig' spiller Cage trøffeljægeren Rob, der bor alene langt ude i Oregons vildnis. Da hans højtelskede trøffelgris imidlertid kidnappes, må han i jagten på gerningsmændene begive sig ind til byen og se sin fortid i øjnene.

'Pig' har biografpremiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.