Cookie- og Privatlivspolitik

Se 'Margrete den Første' og 9 andre store filmoplevelser til halv pris

Biografklub Danmark sæson 2021/22 er begyndt (sponsoreret)

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Biografklub Danmark er ude med et nyt program med 10 fantastiske film, som kan ses i biografen til HALV PRIS. En oplagt anledning til at få set sine venner. Rabatkuponerne kan nemlig bruges i landets biografer, hvor filmene vises. Du bestemmer selv tid og sted.

Køb medlemskab her


Det kan være svært at kombinere lysten til kulturelle input med behovet for at se venner og familie i en travl hverdag. Vi har alle sammen behov for at komme ud blandt andre mennesker, og vi ved, at de fleste kulturelle oplevelser bliver større, når vi deler dem med andre.

En god biograffilm bliver hængende i bevidstheden længe, når vi taler om den over en kop kaffe eller et glas vin, inden man går hver til sit. Med et medlemskab til Biografklub Danmark får man en anledning til at lave tilbagevendende aftaler med venner uden at være forpligtet til at se alle film i programmet, for efter bare 2-3 film er medlemskabet tjent ind.  

Nedenfor får du et overblik over Biografklub Danmark-filmene i den nye sæson:

Margrete den Første

Sæsonen skydes i gang med premieren på Charlotte Sielings film 'Magrete den Første'. Et storslået drama med Trine Dyrholm i rollen som Nordens Dronning, der samlede Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrede gennem sin adoptivsøn Erik.

Filmen en spændende fortælling inspireret af virkelige begivenheder om stærk kvinde, der skabte noget stort med enorme konsekvenser for sit liv og sine nærmeste.

Biografpremiere 16. september 2021.

Skyggen i mit øje

Ole Bornedal har instrueret en gribende og intense 2. verdenskrigsfortælling om fejlbombardementet på Den Franske Skole, der er en af de største tragedier i nyere dansk historie.

Filmen behandler et vigtigt stykke danmarkshistorie, ikke kun for ofrene og deres familier, men også for alle de overlevende, som mange år efter stadig lever i mindet om den dag.

Biografpremiere 28. oktober 2021.

House of Gucci

'House of Gucci' løfter sløret for en chokerende sand historie om den verdensberømte Gucci-familie. Den fire gange Oscarnominerede Ridley Scott står bag filmen, som tæller nogle af Hollywoods allerstørste stjerner.

Lady Gaga, der tog alle med storm i A Star is Born, spiller hovedrollen overfor Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto og Salma Hayek.

Biografpremiere 2. december 2021.

Tag min hånd / Mille Dinesen / Biografklub DanmarkTag min hånd

'Tag min hånd' er en skøn romantisk komedie med alt det drama, der følger med, når der bliver vendt op og ned på vores forestillinger om kærlighed og meningen med livet.

Lars Kaalund, der er kendt for sit virke som skuespiller, dramatiker, manuskriptforfatter og teaterdirektør, debuterer som spillefilmsinstruktør med filmen.

Biografpremiere 20. januar 2022.

Rose / film / Biografklub DanmarkRose

'Rose', skrevet og instrueret af Niels Arden Oplev, er en stærk og hjertevarm fortælling om familie, kærlighed og om, at intet er, som man tror ved første øjekast.

Sofie Gråbøl leverer en pragtpræstation i rollen som Rose. Filmen har i øvrigt en række fantastiske skuespillere på rollelisten bl.a. Lene Maria Christensen, Anders W. Berthelsen, Søren Malling og Peter Gantzler.  

Biografpremiere 24. februar 2022.

Downton Abbey 2 / Maggie Smith / Biografklub DanmarkDownton Abbey 2

Alle de elskede karakterer vender tilbage i de velkendte omgivelser, når vi følger den aristokratiske familien Crawley og deres loyale tjenestefolk på det fiktive gods i Yorkshire.

Som forgængeren er denne film omgivet af megen mystik, men én ting er sikker: Der er lagt op til både drama, kærlighed og familiefejde på godset.

Biografpremiere 24. marts 2022.

Opgøret - De forbandede år 2

'Opgøret – De forbandede år 2' er den stærke og dramatiske opfølger til Anders Refns storfilm De forbandede år. Denne gang følger vi familien Skov fra foråret 1943 til den sommer, hvor Danmark atter bliver frit.

Karl kæmper for sit livsværk og sønnen Aksel, der tidligere tilsluttede sig modstandsbevægelsen, er gået under jorden. Den stigende modstand mod besættelsen og tyskernes øgede brutalitet får fatale følger for familien.

Biografpremiere 21. april 2022.

Belfast / Kenneth BranaghBelfast

Kenneth Branagh har både skrevet og instrueret 'Belfast' - et drama fuld af spænding og følelser, men også humor.

Filmen, der er Branaghs hidtil mest personlige, skildrer drengen Buddys barndom i Nordirland i de tumultariske 60’ere. En tid hvor såvel musikken som de sociale forhold ændrede sig dramatisk i løbet af kort tid.

Biografpremiere 19. maj 2022.

Verdens værste menneske / Joachim Trier / Biografklub DanmarkVerdens værste menneske

'Verdens værste menneske' er et på én gang gribende og komisk drama, der med varme og musikalitet tager livtag med den romantiske, men til tider hundesvære kærlighed.

Julie er nået en alder, hvor de fleste, inklusive kæresten Axel, er klar til at stifte familie. Men Julie er ikke færdig med at sparke døre ind, og mødet med den indtagende Ejvind åbner et nyt kapitel i hendes liv.

Biografpremiere 16. juni 2022.

Resten af livet / Biografklub DanmarkResten af livet

'Resten af livet' er en stærk og livsbekræftende familiehistorie, der udspiller sig i Sønderjylland, tæt på marsken og Vesterhavet, hvor naturens stærke kræfter raser.

Maren og Egon nyder et stilfærdigt liv med deres to voksne børn i et gulstenet parcelhus. Men tæppet rives brat væk under dem alle, da en ubærlig tragedie rammer familien. Filmen er en rørende og varm fortælling om at miste og finde sig selv igen.

Biografpremiere 7. juli.

 

Alle 10 film indgår i Biografklub Danmarks sæson 2021/22 og kan med et medlemskab ses til halv pris i alle landets biografer.

Køb medlemskab her.

Med 27 år på bagen og over 190.000 medlemmer i sæsonen 2020/21 er Biografklub Danmark et af landets største kulturfællesskaber. Læs meget mere om fordelene ved at være medlem (bl.a. seks eksklusive forpremierer) på Biografklub Danmarks hjemmeside.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.