Cookie- og Privatlivspolitik

Nyt mareridt fra Guillermo del Toro - se traileren til 'Nightmare Alley' med Bradley Cooper

Stjernespækket thriller fra Oscar-vinderen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Fire år efter sin Oscar-triumf The Shape of Water er mesterinstruktør Guillermo del Toro endelig på vej med sit næste værk, den dystre og stjernespækkede thriller Nightmare Alley. Nu er den første trailer ude! Se den øverst.

Filmen følger den veltalende svindler Stan Carlisle, der har et helt særligt talent til at manipulere folk. Da han slår sig sammen med psykiateren Dr. Lilith Ritter, begiver de sig ned ad en farlig vej.

'Nightmare Alley' samler et imponerende hold af Hollywood-stjerner, der har Bradley Cooper og Cate Blanchett i de to hovedroller. Mens rollelisten også tæller navne som Rooney Mara, Toni Colette, Willem Dafoe, Ron Perlman og Richard Jenkins.

Guillermo del Toro er kendt for sine smukke, æstetiske monster-universer og har i sin karriere stået bag flere storfilm som fx Blade IIHellboyPans Labyrint og Pacific Rim.

'Nightmare Alley' er baseret på en roman af samme navn fra 1946, der tidligere er blevet filmatiseret i 1947. Som den første plakat og traileren signalerer, så lurer der mere under overfalden af denne film, der som titlen også indikerer, tager os med på et mareridt, der stiller spørgsmålet: Mand eller monster?

Nightmare Alley får premiere den 27. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.