Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'The Matrix 4' er fyldt med action og mystik

Keanu Reeves med hukommelsestab

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Endelig! Den første hæsblæsende trailer til The Matrix Resurrections er landet. Vi fik desuden allerede i går en række billeder fra den kommende science fiction-film. Dem kan du se her.

Nu gælder det dog de levende billeder, og hvis man tager traileren for gode varer, venter der den 22. december en vild tur tilbage til det filosofiske action-univers, der så dagens lys med The Matrix i 1999. Nyklassikeren blev som bekendt fulgt op af The Matrix Reloaded og The Matrix Revolutions, begge fra 2003.

I det kommende fjerde kapitel i serien vender Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss tilbage i deres respektive roller som Neo og Trinity, mens instruktørstolen denne gang kun indtages af den ene af Wachowski-søstrene, nemlig Lana.

Traileren afslører, at Thomas A. Anderson (Reeves med langt hår og skæg i bedste John Wick-stil) har glemt alt om sin fortid som den Messias-lignende Neo, men som forfilmens handling skrider frem, bliver det mere og mere tydeligt for ham, at han er noget specielt.

Rollelisten byder desuden også på bl.a. Yahya Abdul-Mateen II, Christina Ricci, Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick og Neil Patrick Harris med de mest blå briller, du kommer til at se i dag.

'The Matrix Resurrections' får biografpremiere den 21. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.