Trailer til Hugh Jackmans nye science fiction-film giver alvorlige 'Inception'-vibes

'Reminiscence' lander i biografen den 2. september
Reminiscence / Hugh Jackman
(© Warner Bros.)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Sci-fi-mysteriet Reminiscence handler om Nick Bannister, spillet af Hugh Jackman, der er privatdetektiv med speciale i sindet. Filmen foregår i en dystopisk fremtid, hvor vandstanden er steget, og der er udbrudt borgerkrig.

Med en særlig teknologi hjælper Nick sine klienter med at få adgang til tabte minder, men opgaven viser sig ikke at være helt så simpel igen.

I traileren til filmen får vi imponerende billeder af det delvist oversvømmede Miami, som filmen udspiller sig i. Derudover får man en tydelig fornemmelse af, at ikke alt nødvendigvis er, som det ser ud til, når man bevæger sig på en rejse gennem hukommelsen. Det er svært ikke at komme til at tænke på nyklassikeren Inception, der tilbage i 2010 tog os med på en rejse gennem drømmenes verden.

Bag filmen står Lisa Joy, der var medskaber på den populære HBO-serie Westworld. Serien lavede hun i samarbejde med Jonathan Nolan – lillebror til Christopher Nolan, der jo står bag 'Inception'. Sammen har brødreparret også lavet film som Memento, The Prestige og Interstellar, der også formåede at rive publikum rundt i manegen.

Lighederne er måske derfor ikke helt tilfældige.

Reminiscence kan ses i biografen fra den 2. september.