Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk Fast & Furious-skuespiller reagerer på udtalelser fra John Cena

Thue Ersted Rasmussen er aktuel i 'Fast & Furious 9'

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Danske Thue Ersted Rasmussen har fået sin internationale filmdebut med actionfortsættelsen Fast & Furious 9, hvor han i rollen som skurken Otto spiller overfor verdensstjerner som Vin DieselCharlize Theron og John Cena.

Sidstnævnte deler den danske skuespiller en del scener med, og de to tilbragte da også en del tid sammen under optagelserne både foran og bag kameraet. I vores interview med Thue Ersted Rasmussen fortæller skuespilleren, at det især var hans klaveregenskaber, der bragte de to Fast & Furious-skuespillere tættere sammen.

- Jeg har mere eller mindre lært mig selv at spille klaver. Så sagde [John Cena], at det var han i gang med nu. "Nå okay, hvad spiller du?" Jamen, jeg spiller blues, og det var også det, som han gerne ville lære.

- Så havde vi tre dage, hvor vi ligesom var på set, filmede scener, lavede vores ting, blev hentet af hans chauffør, blev kørt over i hans trailer, hvor han fik installeret et klaver, og så sad vi ellers der og blues-jammede inde i hans trailer.

Hvad Thue Ersted Rasmussen ikke vidste var, at kino.dk tidligere også have snakket med John Cena, som også havde noget at sige om sin danske kollega:

- Thue er fantastisk og gjorde det godt med at bringe Otto til live. Thue selv er meget behagelig. Vi tilbragte meget tid sammen bag kameraet. Han var, udover Vin, den person, som jeg var tættest med på settet.

Se alt hvad John Cena og instruktøren Justin Lin havde at sige om den danske skuespiller samt hans reaktion i videoen øverst.

'Fast & Furious' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.