Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer: Den vilde hingst er tilbage i traileren til 'Spirit 2'

Et nyt eventyr venter for hingsten Spirit og bypigen Lucky

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Fortsættelsen til den populære film Spirit – Hingsten fra Cimarron har biografpremiere, og du kan se traileren til Spirit 2 - En fri sjæl øverst

Find dine biografbilletter her:

Det var helt tilbage i 2002, at man først kunne stifte bekendtskab med den vilde hingst i. Her lagde Anders W. Berthelsen (Matt Damon i den originale version) stemme til den vilde hingst, der blev fanget af mennesker, men nægtede at slippe håbet om et liv i frihed.

Det er ikke første gang, der pustes nyt liv fortællingen om den livlige Spirit, som ikke lader sig tæmme.

Siden 2017 har Netflix produceret hele 8 sæsoner af serien ’Spirit – rider frit’, der handler om den modige bypige Lucky og hendes tætte bånd til den vilde hingst.

Handlingen i den nye film 'Spirit 2 - En fri sjæl' er, ligesom serien, centreret om den unge Lucky, hvis liv ændres for evigt, da hun flytter på landet.

Her møder hun hesten Spirit, der deler samme frie sjæl som Lucky selv og hendes afdøde mor. Hun beslutter sig derfor for at hjælpe Spirit tilbage til dens familie. 

Det er bl.a. Nicolaj Kopernikus og Lars Mikkelsens stemmer man får at høre i den danske version, når filmen får premiere til sommer. 

'Spirit 2 - En fri sjæl' er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.