/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Ny G.I. Joe-film genstarter universet med Marvel-tilgang

Afsløring fra Snake Eyes-hovedrolle

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

På torsdag er der premiere på en ny film i G.I. Joe-universet, hvor den populære karakter Snake Eyes er centrum.

Og det bliver en total genfortolkning af universet, som hovedrolleskuespilleren Henry Golding fortæller kino.dk i et eksklusivt interview over Zoom. Han er dog fuld af respekt for de to foregående film, G.I. Joe: The Rise of Cobra og G.I. Joe: Retaliation.

- De var fantastiske film, og dem, der lavede dem, arbejdede vildt hårdt på at bygge universet og bringe det til live. Jeg elsker dem begge, men vi kom til et stadie, hvor vi ville begynde på en frisk.

Samtidig afslører Golding, at tilgangen ligner den, som har været ovenud succesrig for Marvel, nemlig et delt filmunivers, hvor man starter med de enkelte karakterer og samler dem i større produktioner a la Avengers.

Se også: Traileren til Snake Eyes: G.I. Joe Origins

- Vi ville fokusere på bestemte karakterer og fortælle deres historie, før vi skyder dem ind i G.I. Joes verden for større og mere fantastiske rejser. Så vi startede med den bedste karakter, og det er Snake Eyes.

Vi kan således sammenligne med, at Marvel udsendte Iron Man i 2008, og senere fulgte op med solofilm om Captain America og Thor, inden hele holdet mødtes i The Avengers i 2012.

Hvorvidt Snake Eyes bliver startskuddet til et G.I. Joe-univers i stil med MCU, afhænger naturligvis af, hvordan filmen klarer sig i biograferne.

Filmen fortæller oprindelseshistorien bag Snake Eyes, der som ung bliver Snake Eyes optaget i den ældgamle japansk klan Arashikage, da han redder klanens arving. Ved ankomsten til Japan lærer Arashikage Snake Eyes ninjakrigerens kunst og giver ham samtidig noget, han har længtes efter: Et hjem.

Men Snake Eyes' ære og loyalitet sættes på prøve, da hemmeligheder fra hans fortid afsløres.

Senere på ugen kan du se et længere interview med Golding, der bl.a. fortæller om at udleve mange menneskers store drøm.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins får premiere den 22. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter