En af sidste årtis bedste gyserfilm får en fortsættelse - se den blodige trailer her

'Don't Breathe 2' ser virkelig voldsom ud
Billede
(© SF Studios)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

I 2016 fik vi en af sidste årtis mest effektive gys i form af Fede Alvarez' brutale og yderst intense Don't Breathe. Nu vender den blinde dræber Norman tilbage - atter i grusom form af en frygtindgydende Stephen Lang. Denne gang er han dog i centrum som vores hovedkarakter.

Den første trailer til Don't Breathe 2 er landet, og der er i den grad leverer fuldt smadder på væmmelig vold, mere skræmmende stilleleg og adskillige våben, bl.a. en hammer, der smadrer et sagesløst ansigt. Splat!

'Don't Breathe 2' udspiller sig otte år efter begivenhederne i den første film. Den blinde krigsveteran må på ny finde sine krigsfærdigheder frem, når han igen står overfor en flok ubudne gæster.

LÆS OGSÅ: Alle gyserfilm som bliver vist biografen i sidste halvdel af 2021.

Filmens instruktør er Rodo Sayagues, der var med til at skrive og producere den første film. Fede Alvarez, der også er kendt for sit remake af Evil Dead, er stadig med som medforfatter og producent.

Det bliver spændende at se, hvor det neglebidende og blodige univers bliver taget hen i denne opfølger, ikke mindst med en ny mand ved roret.


'Don't Breathe 2' har biografpremiere den 12. august