Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk Fast & Furious 9-stjerne om at miste sin "Vin Diesel mødom"

Thue Ersted Rasmussen dykker ned i alt fra casting til sin største Fast-oplevelse

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Danske Thue Ersted Rasmussen har fået sin internationale filmdebut med Fast & Furious 9, hvor han som skurken Otto står overfor verdensstjerner som Vin Diesel, Charlize Theron og John Cena.

Men hvordan fik den 35-årige dansker den afgørende rolle i en af historiens største franchises? Og hvordan var det så at stå på Hollywood-settet?

Thue reflekterer i vores interview øverst over sin vilde oplevelse på 'Fast & Furious 9' - fra castingen til optagelserne, og bl.a. en vanvittig shoppingtur i London for at finde Ottos pimp-tøj:

- Det var vigtig for mit videre arbejde, fordi det var meget nemmere at gå ind og lave en scene, når man ser mega sej ud. Altså man føler sig meget mere i karakter, når man ved, at man har et ur på, der koster 650.000 og et jakkesæt, der er [flashy].

SE OGSÅ: Dansker gennemgår sin vilde fest-scene med Vin Diesel i 'Fast & Furious 9'

Thue fortæller også om at stå på settet overfor Hollywood-stjernerne hvor, han fik lov til at være fire dage før sin første scene:

- Så kunne jeg lige finde ud af ... hvordan det er når, Vin [Diesel] kommer ind. Så kunne jeg også lige tage, hvad kan man sige, "Vin mødommen". Lige se ham én gang inden, at jeg skulle til at arbejde med ham. Fordi jeg vidste jo godt, at jeg nok ville få en reaktion, når jeg mødte de der stjerner, jeg har set de sidste 20 år på film.

Sunday-skuespilleren forklarer ydermere om sin første optagedag, hvor de tog den samme action-scene 140 gange, og til sidst reflekterer han over den største oplevelse, han fik under indspilningen af den niende Fast-film. Se interviewet øverst.

'Fast & Furious 9' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil Maverick

Jeg savner undertekster som gør at jeg ligesom 800.000 andre døve og hørehæmmende danskere kan følge med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.