Cookie- og Privatlivspolitik

Jordana Brewster ser tilbage på 20 år med 'Fast & Furious' og arven fra Paul Walker

Vores interview med Fast & Furious-stjernen inden 9'eren

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Den 22. juni fejrer The Fast and the Furious sit 20-års jubilæum. Otte film senere kan vi se tilbage på en franchise, som har taget en vanvittige udvikling fra bilcenteret actionfilm til storslåede blockbustere.

Jordana Brewster blev introduceret som Mia - søster til Dom (Vin Diesel) - i den første film, og karakteren blev senere gift med Brian (Paul Walker) og fik to børn.

Vi mødte stjernen på Zoom til en snak om den nye Fast & Furious 9, hvor den 41-årige skuespiller er tilbage på rollelisten. Her spurgte vi hende ind til den vilde rejse fra den første til den nu niende film. Se Jordana Brewesters tanker om de 20 år i klippet øverst.

SE OGSÅ: Mads Mikkelsen gav dansk Fast & Furious 9-stjerne vigtigt råd

Vi benyttede også lejligheden til at spørge skuespilleren, hvordan hun ser Brians rolle i serien, der på trods af Paul Walkers død, fortsat lever videre i filmuniverset:

- Jeg har ikke været en del af en specifik samtale. Jeg ved, at de altid stræber efter at gøre det respektfuldt og ære ham.

- Når du ser 9'eren her, så er bilen kommet med på en meget bittersød måde for at mindes ham. Jeg tror, at han altid vil være der på en eller anden måde, fordi Brian er stadig en del af universet, og det er super spændende. 

Se vores interview med Fast & Furious-stjernen øverst - og følg med her på sitet, hvor vores snak med resten af Fast-holdet også udkommer.

'Fast & Furious 9' kan ses i biografen fra torsdag den 24. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter