Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk film rejser til Japan i tryllebindende første trailer

'Miss Osaka' får premiere til efteråret

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Særligt den billedskønne kulisse og dragende stemning fanger blikket i den første trailer til Daniel Denciks drama-thriller Miss Osaka, som får dansk biografpremiere til efteråret. Se traileren øverst i artiklen.

Det unge danske stjerneskud Victoria Carmen Sonne, som er bedst kendt fra Psykosia og den prisvindende Holiday, indtager hovedrollen som Ines, der rejser til Japan for at skabe sig en ny identitet.

Da hun er i Norge med sin kæreste, møder hun ved et tilfælde den forførende, japanske Maria. Mødet ender dog fatalt i den barske natur, hvilket bliver en ny begyndelse for Ines, der inden længe befinder sig i den fremmede by Osaka med et nyt liv og ny identitet.

Visitkortet med navnet på en natklub leder hende ned i en labyrintisk underverden, hvor en stamgæst viser sig at være lige så besat af den forsvundne Maria, som Ines selv er.

I rollen som Ines’ kæreste kan man opleve Mikkel Boe Følsgaard, som sammen med Victoria Carmen Sonne står på den internationale rolleliste med bl.a. Mirai Moriyama, som er en af Japans største filmstjerner.

Den underliggende spænding og nærmest Twin Peak-ske stemning kan opleves i biografmørket, når filmen får premiere i landets biografer til efteråret.

Instruktør Daniel Dencik har tidligere stået bag Guldkysten, Tal R - The Virgin og Ekspeditionen til verdens ende.

'Miss Osaka' får premiere den 9. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter