Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren: Ny dansk film tilbyder unik virtual reality-oplevelse

Træd ind i Smagen af sult-karakterens minder

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

I forbindelse med Christoffer Boes kommende spillefilm Smagen af sult giver CinemaxX’ biografer en unik mulighed for at få indblik hovedkarakteren Maggies indre med en virtuel reality-installation baseret på kærlighedsdramaet med Kathrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau.

I traileren til Smagen af sult – VR kan du få et smugkig på oplevelsen, der fremviser 16 minder fra Maggies liv, som alle relaterer sig til filmens handling, og er med til at underbygge hendes følelsesmæssige rejse. Se den øverst.

Virtual reality-installationen skal tilføje en ekstra dimension til biografoplevelsen med en interaktiv overbygning, hvor man fysisk bevæger sig rundt i Maggies fragmenterede minder, og får lov at mærke dramaet på egen krop.

Her fremstilles Maggie bl.a. i samværet med sin mand og børn, mens man også ser angstfyldte øjeblikke alene foran spejlet og på tomme gader. Man kan selv bestemme hvilke øjeblikke, man vil træde ind i, og tempoet man bevæger sig rundt i.

Oplevelsen varer ca. 15 minutter, og betjenes af et personale, som vil vejlede gæsterne gennem det.

Der er naturligvis taget højde for Corona-restriktionerne. Der vil være god plads til de besøgende, og VR-brillerne vil blive renset af en særlig UV-maskine mellem hver gæst.

’Smagen af sult – VR’ er et selvstændigt sidestykke til spillefilmen, som kan prøves alene, men som fungerer bedst i forlængelse med biografoplevelsen.

I København og Aarhus kan man i CinemaxX træde ind i filmen på en helt anden måde, end når man ser handlingen udfolde sig på det store lærred.

’Smagen af sult’ får premiere den 24. juni 2021, og 'Smagen af sult - VR' kan opleves i en begrænset periode herefter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.