'Kill Bill' møder 'John Wick' i første trailer til actionfilmen 'Gunpowder Milkshake'

Biografpremiere til sommer
Lena Heady og Karen Gillan i 'Gunpowder Milkshake'
(© Gunpowder Milkshake / SF Studios)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Der er skruet op for både slow-motion kampsekvenser og skarpe one liners i den første trailer til action-thrilleren Gunpowder Milkshake

I traileren ser man Karen Gillan (Guardians of the Galaxy og Jumanji: Welcome to the Jungle) sparke røv i rollen som den våbenglade Sam, der som 12-årig er blevet efterladt hos forbrydersyndikatet The Firm, efter hendes mor - en berygtet lejemorder - blev tvunget til at flygte.
 
Handlingen udspiller sig 15 år senere, da en voksen Sam er trådt i sin mors fodspor, og nu selv arbejder som en topfarlig lejemorder.

Men da en opgave pludselig ender galt, beslutter Sam at beskytte en uskyldig 8-årig pige mod The Firm, hvilket inden længe gør hende til et mål for organisationen. Den eneste udvej for Sam er at finde sin mor og hendes livsfarlige kolleger. 

De tre generationer af kvinder er nu tvunget til at stå sammen imod den hensynsløse organisation og dens store hær af håndlangere.

'Gunpowder Milkshake' ser ud til at blande kulørte og slåkraftige hævnfilm som Kill Bill og Kick-ass med et blodigt lejemorder-univers a la John Wick-filmene.

Karen Gillan står i spidsen af dette stjernespækkede actionbrag, der blandt andet har Lena Headey ('Game of Thrones'), Angela Bassett (Black Panther), Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Michelle Yeoh (Tomorrow Never Dies) og Paul Giamatti (The Amazing Spider-Man 2) på rollelisten.

Filmen er instrueret af israelske Navot Paushado, som tidligere har stået bag den mørke komedie-thriller Big Bad Wolves, som mesterinstruktøren Quentin Tarantino kaldte "årets bedste film" tilbage i 2013. 

'Gunpowder Milkshake' får biografpremiere den 29. juli 2021.