Cookie- og Privatlivspolitik

Breaking Bad-stjerne har trænet til ny rolle i 2 år: "Jeg har aldrig drømt om at blive actionhelt"

Interview om actionfilmen 'Nobody'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Bob Odenkirk er bedst kendt for sine komiske optrædener og i rollen som den lyssky advokat Jimmy McGill / Saul Goodman i 'Breaking Bad' og i hans egen tv-serie 'Better Call Saul'. I Odenkirks nye film Nobody springer den 58-årige skuespiller ud som vaskeægte actionstjerne!

Vi mødte Odenkirk på en Zoom-forbindelse fra USA til en snak om actionfilm og hans egen transformation til den hårdslående Hutch. Se hele video-interviewet øverst.

Ingen drengedrøm

Til spørgsmålet om det var en drengedrøm at få lov til at spille actionhelt, er Odenkirks svar klart:

- Det er dét ikke. Det gik først op for mig for fem år siden, at jeg kunne spille hovedrolle i en actionfilm, på grund af den rolle jeg spiller i 'Better Call Saul', som er alvorlig, ambitiøs og aldrig giver op. Jeg tænkte, at det er nogen af komponenterne til en actionhelt.

Bob Odenkirk gik i skarp træning og har forberedt sig til 'Nobody' over de sidste to år - med både at opbygge muskelmasse, men også lære, at udføre sine egne stunts:

- Vi satte Bob til at træne med en fra vores hold lang tid før, vi vidste om filmen blev til noget. Han trænede og trænede, og fandt sin egen måde at transformere sin krop på, fortæller producer Kelly McCormick.

Se interviewet øverst, hvor Odenkirk også fortæller om sine egne favorit actionfilm og at udføre sine første stunts, mens instruktør Ilya Naishuller fortæller om at optage en 'Nobody's centrale actionsekvenser.

'Nobody' kan ses i biografen fra 20. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.