Cookie- og Privatlivspolitik

Angelina Jolie svinger sværdet i første kig på Marvels 'Eternals'

Oscar-vinderen bag ’Nomadland’ Chloé Zhao instruerer det kommende superheltebrag

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Der venter mange superheltefilm forude fra Marvels fortsat voksende verden. En af de kommende titler er Eternals, der står til at få premiere den 11. november i år. Nu har vi fået det første spændende kig på filmen, herunder bl.a. Angelina Jolie i rollen som den sværdsvingende Thena.

Klippet fra 'Eternals' herover starter to minutter og 20 sekunder inde.

Efter fase 3 af Marvels Cinematiske Univers (MCU) blev afsluttet med Avengers: Endgame og Spider-Man: Far From Home i 2019, blev fase 4 grundet COVID-19 udskudt.

Nu begynder superhelte-maskinen heldigvis at rulle igen, hvor man i år kan se frem til hele fire film fra Marvel: Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, netop 'Eternals' og ikke mindst Spider-Man: No Way Home.

'Eternals' er baseret på Marvels tegneserie, der foregår i samme univers som bl.a. 'Avengers: Endgame'. Plottet er endnu ukendt, men centrerer sig om de udødelige Eternals, der levede på Jorden og formede planetens historie og civilisationer.

Filmen instrueres af Chloé Zhao, der netop har vundet tre Oscars for sin film Nomadland, det for Bedste film, Bedste instruktion, mens hovedrolleindehaveren Frances McDormand vandt for Bedste kvindelige hovedrolle.

Zhao er med netop den afdæmpede 'Nomadland' og hendes The Rider bl.a. kendt for sin både jordnære og realistiske stil, hvor hun bl.a. gør brug af rigtige mennesker i sine film. Det bliver i den grad spændende at se, hvad netop hun som instruktør på en sådan stor produktion kan bringe til MCU.

Den stjernefyldte rolleliste byder udover Angelina Jolie bl.a. også på Salma Hayek som Ajak, Richard Madden som Ikaris, Kumail Nanjiani som Kingo og Kit Harrington som Dane Whitman.

Gemma Chan kan ses som Sersi, Brian Tyree Henry er Phastos, Don Lee er Gilgamesh, Lauren Ridloff er Makkari, Lia McHugh er Sprite, mens Barry Keoghan spiller Druig.

'Eternals' har biografpremiere den 11. november 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.