Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer: Buster Oregon Mortensen er tilbage i ny filmudgave af børneklassikeren

Hør også lidt af den nye Buster-sang af Joey Moe

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Buster Oregon Mortensen er et navn som vil vække genklang hos en hel generation, der er vokset op med Bille Augusts 80'er-klassiker Busters Verden baseret på Bjarne Reuters børnebog af samme navn.

Nu er en ny Buster klar til den næste generation. Til sommer kommer en ny filmudgave af historien om den 11-årige, optimistiske rødhårede dreng, der kan trylle og bliver forelsket i pigen Joanna.

Vi har nu fået traileren til den danske familiefilm. Se den øverst.

Bag filmen står Martin Miehe-Renard, der tidligere har stået bag julekalenderen om Pyrus samt flere Min søsters børn- og Far til Fire-film. Mens Manfred Weber Cortzen, søn af tv-vært Ane Cortzen, skal spille den nye Buster.

Rollelisten består også af navne som Henning Jensen, Magnus Millang og Ibi Støvring. Mens Joey Moe står for den nye Buster-sang, der til den første film blev lavet af Nanna, og i traileren kan man høre de første strofer af sangen.

'Buster' får premiere den 17. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?
Så gør man lige lømlen til pige... Nåh ja hurra for et nyt årtusinde...
Ud fra traileren virker det som en pænt ligegyldig film, hvor skuespillet er tåkrummende. Så hellere den gamle - den holder stadig :-)

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.
Kan nye generationer dog ikke bare være tilfreds med klassikerne? -Hvorfor skal alting genindspilles?

I min bog findes der kun 1 film om Buster Oregon Mortensen og det er og bliver Bille August's klassiker fra 1984 - BASTA!

...Og hvem hevlen er "Bianca" nu???
-Plejede han ikke at hedde Lars....OMG!

......Sørgligt.....Sørgligt siger jeg bare!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.