Cookie- og Privatlivspolitik

Paul Rudd overfaldes af små skumfidusmænd i ny 'Ghostbusters 3'-teaser

Den gigantiske skumfidusmand fra originalen er tilbage på en ny måde

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Til november kommer den længeventede Ghostbusters 3: Afterlife, der er en direkte fortsættelse af de gamle film. 

Bill Murray, Dan Aykroyd og Sigourney Weaver fra det originale cast er alle tilbage for at bekæmpe nye spørgelser, og nu får de selskab af en anden gammel kending. 

En af de mest mindeværdige figurer i Ghostbuster-universet er nemlig den gigantiske skumfidusmand (kendt som 'The Stay Puft Marshmallow Man'), der i den første film fra 1984 trampede gennem New Yorks gader.

 Den gigantiske skumfidusmand i 'Ghost Busters' fra 1984 © Columbia Pictures

Den gigantiske skumfidusmand i 'Ghostbusters' fra 1984 © Columbia Pictures

'Ghostbusters 3: Afterlife' er instrueret af Jason Reitman (Juno, Up in the Air), som er søn af Ivan Reitman, der stod bag de originale film. 

Filmen kan siges at være en hyldest til de gamle film, og det har, ifølge Bill Murray, lykkes Jason Reitman at lave en film med "den samme følelse som den første".

Derfor er det måske ikke så uventet, at det bliver et gensyn med den ikoniske skumfidus-figur. Det er dog overraskende, at der ikke blot er tale om én skumfidusmand, men en masse små skumfidusmænd, som det kan ses i den nye teaser.

I videoen, som du kan se øverst i artiklen, møder Paul Rudd de nuttede små skumfidusmænd i et supermarked, men det hele tager hurtigt en kaotisk drejning. 

'Ghostbusters 3: Afterlife' får premiere den 11. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.