Ninjadukken får "pikke-kællinge-mønster" i første klip til 'Ternet Ninja 2'

Anders Matthesens animationsfilm kommer allerede i biografen til august
Billede
(© Nordisk Film)

Den ternede ninja vender tilbage til de danske biografer - nu i et nyt hylster. Og der bliver som sædvanligt ikke holdt tilbage med bandeordene, som du kan se her i første klip til Ternet Ninja 2.

Animationsfilmen rykker på samme tid dens premieredato hele 7 uger frem, så vi allerede får lov at genbesøge det gakkede univers den 19. august.

'Ternet Ninja 2' er efterfølgeren til Ternet Ninja, der blev en kæmpe publikumssucces herhjemme, hvor den rundede 950.000 solgte biografbilletter og dermed blev den bedst sælgende danske film siden Op på fars hat i 1985.

13-årige Aske og den ternede ninja-dukke drager denne gang mod Thailand, hvor den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. For ninjadukken jagter stadig både hævn og retfærdighed.

På rejsen flankeres de to af både onkel Stewart, den evigt lækkersultne Sune, Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. 

Komikeren Anders Matthesen står igen bag både manuskript og flere stemmer, mens han også agerer instruktør sammen med Thorbjørn Christoffersen.

'Ternet Ninja' og 'Ternet Ninja 2' er begge baseret på Matthesens bestseller-bøger, der har rundet et samlet salg på over 200.000 eksemplarer.

'Ternet Ninja 2' får dansk biografpremiere den 19. august 2021.