Cookie- og Privatlivspolitik

Mads Mikkelsen på amerikansk tv: "Derfor spiller jeg (og danskerne) altid skurke"

Druk-skuespilleren var i Jimmy Kimmel Live!

Stem op!
71
Stem ned!
0
(reset)

Mads Mikkelsen er i fuld gang at promovere sin Oscar-kandidat, Druk, til den amerikanske befolkning, og i den proces kunne danskeren ses i et af de mest populære comedy-shows i USA, Jimmy Kimmel Live.

Den muntre vært spurgte bl.a. til, hvordan det kan være, at Mikkelsen altid har rollen som skurk i film som Doctor Strange og Casino Royale, hvortil vores danske stjerne svarer:

- Enten er jeg ond, men jeg tror, jeg må skyde skylden på min accent. Engang var det russerne, så var det tyskerne, og derefter var det briterne i en periode. Nu er det af en eller anden grund blevet danskerne. Jeg tager det gerne.

Kimmel undrer sig, for som han efterfølgende siger, så har danskerne aldrig gjort noget imod amerikanerne. Det korrigerer Mads Mikkelsen dog:

- Vi har gjort en lille smule. Vikingerne tog til Amerika, men det var før jer, folkens.

Læs også: Druk er et skridt nærmere Oscars: Blandt de sidste 15 film.

Interviewet kommer herefter til at handle om, at Mikkelsen har en rolle i en Rihanna-video, og endelig om tankerne bag 'Druk' – konceptet med at vi har for lidt alkohol i blodet, at spille fuld og om den verdenskendte danske alkoholkultur.

På mandag den 15. marts bliver nomineringerne til årets største filmpris offentliggjort. Vi kipper med klaphatten og håber på en eller flere til 'Druk' og Mikkelsen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.