Cookie- og Privatlivspolitik

Kæmpe overraskelse venter i titlen til 'Sonic the Hedgehog 2'

Eller noget...

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren til videospil-filmatiseringen af Sonic the Hedgehog er på vej, og titlen er blevet afsløret til at være… Sonic the Hedgehog 2!

Inden du bliver rasende på vores tydelige clickbait-overskrift, må vi henlede opmærksomheden på det selvironiske tweet, som filmens egen Twitter-konto har udsendt: Nemlig at titlen er så åbenlys som overhovedet muligt.

Mere interessant er det nok, at Sonics medhjælper Tails dobbelte haler er at finde i logoet til filmen. Tails er en hurtig ræv med to haler, som kan bruges til at flyve som en helikopter, og vi fik da også et kort glimt af ham i den første film. Se også videoen øverst.

Jim Carrey er endnu ikke bekræftet til at vende tilbage i sin rolle som Dr. Robotnik, men vi håber selvfølgelig at se gummiansigtet i aktion igen. Især fordi den form, vi ser ham i hen imod slutningen, er tættere på karakterens udseende i spillet end i resten af filmen.

Læs også: 5 ting du skal vide om Sonic the Hedgehog.

Ben Schwartz er dog tilbage som Sonics stemme, og Tika Sumpter spiller igen Maddie fra den første film. Filmen er, ligesom sin forgænger, baseret på SEGA-spillene af samme navn.

Sonic the Hedgehog 2 får biografpremiere den 7. april 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter