Cookie- og Privatlivspolitik

30 år efter: Anthony Hopkins og Jodie Foster deler gode minder fra 'Silence of the Lambs'

Hannibal Lector og Clarice Starling mødes igen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

2021 markerer 30-året for premieren på Silence of the Lambs - på dansk kaldt 'Ondskabens øjne' - der uden tvivl har en stor plads i historiebøgerne som et af de bedste filmværker nogensinde.

I en ny video i serien Actors on Actors fra Variety genforenes selveste Hannibal Lector og Clarice Starling aka Anthony Hopkins og Jodie Foster, hvor de to Oscar-vindere taler om deres gamle minder fra produktionen af 'Silence of the Lambs'.

En skøn samtale, der byder på masser af sjove og fine anekdoter - fra Hopkins, der troede, at det var titlen på en børnefilm, hvordan Hannibal Lector fandt sin stemme til, hvordan filmen har ændret deres liv og karrierer.

De vender også deres kommende film, der for Hopkins er dramaet The Father, som får dansk premiere til sommer, mens Jodie Foster er på vej med filmen 'The Mauritanian', der handler om en Guantanamo Bay-fange, som søger retslig hjælp.

Se de to skuespillegender diskutere deres karrierer og den 5 dobbelte Oscar-vindende 'Silence of the Lambs' i videoen øverst.

'The Father' med Anthony Hopkins får premiere den 10. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter