Cookie- og Privatlivspolitik

'Buzz Lightyear' og 4 andre kommende animationsfilm fra Pixar og Disney

Mod det uendelige univers... med Chris Evans

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

I nat meldte Disney-koncernen ud om deres kommende planer med over 50 nye film og serier fra velkendte universer. 

Heriblandt også de familievenlige animationsfilm fra Walt Disney Animation og fra Pixar, som er på vej til biograferne i fremtiden. 


Her er et overblik:

Raya og den sidste Drage - premiere den 11. marts 2021
Familiefilmen 'Raya og den sidste drage' følger den ensomme kriger Raya fra fantasy-riget Kumandra. Raya slår sig sammen med en gruppe udskud i sin søgen efter at finde den sidste drage og bringe lys og harmoni tilbage til deres verden. 


Luca - premiere juni 2021

Pixars film om en lille italiensk dreng ved navn Luca. 

 

Lightyear - premiere den 17. juni 2022
Oprindelseshistorien for Pixars elskede Space Ranger, Buzz Lightyear fra Toy Story-filmene, er på vej sommeren 2022 med stemme af Chris "Captain America" Evans. 

 

Encanto - Afventer premieredato
En ny film fra Disney Animation sat i Colombia og med musik skrevet af Lin-Manuel Miranda, kendt fra musical-successen 'Hamilton'. 

 

Turning RedTurning Red - Afventer premieredato
Pixars nyeste originale ide handler om en 13-årig pige, der i sin pubertet forvandles til en gigantisk rød panda, hver gang hun bliver vred. Hvorvidt hun er i familie med Hulk, melder historien ikke noget om...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Så er Disney Animation Studios og Pixar endelig tilbage med originale film igen. Det er noget, jeg bestemt ser frem til. Specielt ideen med en spin-off af Toy Story omkring Buzz Lightyear’s oprindelseshistorie. Det er bestemt et super interessant koncept, som aldrig rigtigt er blevet forklaret fuldt ud før nu. Det bliver spændende med Disney og Pixar’s fremtid nu.

“Mod det uendelige Disneyvers!”

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.