Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til sci fi-filmen 'Chaos Walking' med Tom Holland og Mads Mikkelsen

Daisy Ridley er planetens sidste kvinde 

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen øverst, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Selvom Mads Mikkelsen ikke tidligere har spillet sammen med Tom Holland og Daisy Ridley, har han medvirket i de selv samme franchises, som de to briter er kendt for. Nemlig Marvel-universet, hvor Holland spiller Spider-Man, og i Star Wars-sagaen, hvor Ridley har rollen som Rey.

Mads Mikkelsen spiller dog sammen med dem begge i Chaos Walking, en ny sci-fi-adventurefilm, der finder sted i en fjern fremtid. Nu er den første trailer netop udkommet.

Se også: Mads Mikkelsens 10 bedste roller

Holland spiller Todd Hewitt, der lever på en planet, hvor alle kvinder er forsvundet, og mændene er ramt af ”støjen” - en kraft, der viser alle deres tanker. En dag opdager Todd Viola, en mystisk pige, som er nødlandet på hans planet.

I dette farlige landskab er Violas liv selvsagt truet - og da Todd lover at beskytte hende, bliver han også nødt til at opdage sin egen indre kraft, som åbne planetens mørke hemmeligheder.

Doug Liman, der stod bag The Bourne Identity og Edge of Tomorrow, instruerer filmen, som er baseret på bestselleren 'The Knife of Never Letting Go' af Patrick Ness og i den grad lyder som en mindre mørk udgave af Children of Men.

Chaos Walking får biografpremiere den 4. februar 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.