Cookie- og Privatlivspolitik

Tankevækkende: Den danske film 'Shorta' blev indhentet af virkeligheden

Interview med instruktørduoen Anders Ølholm og Frederik Louis Hviid

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Instruktør debutanterne Anders Ølholm og Frederik Louis Hviids film 'Shorta' er allerede blevet velmodtaget af både publikum og de danske anmeldere. Shorta er en dansk genrefilm, som ikke er bange for at tage genren seriøst og tage sig af mere alvorlige emner.

I filmen møder vi de to politibetjente Jens og Mike (Jacob Lohmann og Simon Sears), som finder sig fanget i et betændt miljø, hvor politiet ikke ligefrem er ønsket. Kaos bryder ud og den uønsket betjent-duo bliver nødt til, at forsøge at lægge deres uoverstemmelser til siden for at komme levende ud af ghettoen. 

Vi har snakket med instruktør-duoen omkring filmens aktualitet, og om hvorfor det er så vigtig at have dialog omkring filmens tematik. Ønsket er, at skabe et nuanceret billede af begge miljøer, som sammenstøder i filmen. 

'Shorta' - er arabisk slang for politi og udover Jacob Lohmann og Simon Spears i hovedrollerne har vi også debutaten Tarek Zayat, som spiller en vigtig og autentisk rolle. 

’Shorta’ kan ses i biografen nu 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.