Første trailer til Disneys nye animationsfilm Raya og den sidste drage

En ny krigerinde er født!
Billede
(© Walt Disney Studios Motion Pictures)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Bered jer på et nyt eventyr fra Disney med deres kommende animationsfilm Raya og den sidste drage, som har biografpremiere den 11. februar i 2021. Du kan nu se den første trailer for filmen ovenfor.

Eventyret følger den ensomme krigerinde Raya fra fantasy-riget Kumandra. Hun slår sig imidlertid sammen med en gruppe outsidere i sin søgen efter at finde den sidste drage, der kan være med til at bringe lys og harmoni tilbage til deres verden.

Fantasy-filmen kommer således til at have et tema som håb, hvilket er inspireret af de forskelligartede kulturer i Sydøstasien.

Den amerikanske stemme bag dragen Sisu leveres af Awkwafina, der bl.a. har kunnet ses i film som Crazy Rich Asians, Jumanji: The Next Level og The Farewell. Stemmen bag Raya er Kelly Marie Tran, man bl.a. vil kende som Rose Tico i Star Wars: The Last Jedi og Star Wars: The Rise of Skywalker.

’Raya and the Last Dragon’ instrueres af duoen Don Hall og Carlos López Estrada, hvoraf førstnævnte tidligere har arbejdet på animationsfilm som Vilde Rolf smadrer internettet, Prinsessen og frøen, Vaiana og Big Hero 6.

’Raya og den sidste drage’ har biografpremiere den 11. februar 2021.