Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer: Tag med Andy Samberg til bryllup igen og igen og igen

Groundhog Day på varmere breddegrader! 

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Corona-restriktioner, koldt vejr og mennesker, der nyser i metroen. Der er ikke meget at grine af. Heldigvis har Andy Samberg en ny komedie på vej.

Tag til varmere og mindre forpligtende bredegrader, når vi skal til bryllup med Nyles i Palm Springs. Her møder han den kontrære brudepige Sarah og ingen af dem er særligt begejstrede for at være til bryllup.

I traileren ser vi hvordan tingene hurtigt eskalerer, og det umage par havner i en tidssløjfe. De er tvunget til at genleve dagen om og om igen med hinanden som selskab.

En præmis vi kender fra filmklassikeren Groundhog Day, og som vi for nyligt også har set  i Happy Death Day og Happy Death Day 2U.

Forskellen her er, at de er to mennesker, der sidder fast i loopet sammen, og skal forsøge at finde mening i deres endeløse tidsløjfe eller løse den sammen.

Den laissez faire Nyles bliver spillet af en veloplagt Andy Samberg, som vi bl.a. kender fra musikgruppen Lonely Island, filmene Hot Rod og Popstar: Never Stop Never Stopping, samt serierne Saturday Night Live og Brooklyn 99. Til at gøre ham selskab i tidsloopet spilles Sarah af Christin Milioti, der er kendt fra The Wolf of Wall Street og serierne Black Mirror og Fargo. 

Palm Springs får premiere i danske biografer den 8. oktober.

BILLETTER

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter