Cookie- og Privatlivspolitik

Seriemorder skifter krop med high school-pige i gyserkomedien Freaky

Se traileren til Vince Vaughn-filmen, der snart kommer i biografen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Den første trailer til gyser-komedien Freaky er ude - se den øverst nu.

I Happy Death Day gav instruktør Christopher Landon sit bud på en gyserudgave af Groundhog Day, og i hans nyeste film Freaky er turen kommet til at genfortolke Freaky Friday bare med masser af blod - da en seriemorder skrifter krop med en ung high school-pige.

Det sker, da en berygtet seriemorder kendt som Bødlen har udset den 17-årige high school elev Mille som sit næste offer - men da hans kniv viser sig at have overnaturlige kræfter, ender de to med skifte krop.

Mille har kun 24 timer til at komme tilbage - inden skiftet bliver permantent. Men det bliver svært, når hun altså ligner byens eftersøgte seriemorder. Imens fortsætter Bødlen sin blodrus i Milles krop.

Ligesom førnævnte 'Happy Death Day' ser 'Freaky ud til at have en selvbevidst humor og masser af blodsprøjtende øjeblikke. Filmen er produceret af Blumhouse Productions, der også har stået bag gysere som Get Out og Halloween.

I de to hovedroller ses Vince Vaughn, der altså får lov til at give den gas som teenagepige, mens 17-årige Mille spilles af Kathryn Newton - kendt fra bl.a. tv-serien 'Big Little Lies'.

Freaky får dansk biografpremiere den 26. november.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.