Cookie- og Privatlivspolitik

Ho Ho Ho! Første trailer til Julemandens Datter 2

Jagten på Kong Vinters krystal

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Det er muligt, at det kun er september, men julen nærmer sig alligevel.

Så hvis du endnu ikke er begyndt at glæde dig til jul, kan du i hvert fald komme i julestemning med den første trailer til den danske familiefilm, Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal.

Opfølgeren til Julemandens datter fra 2018, der allerede dengang bød på en magisk verden, ser ud til at gøre universet endnu mere fortryllende - og ja, de unge Harry Potter-fans har noget at hente her.

Lucias bedste ven Oscar bliver falsk anklaget for at stjæle Kong Vinters magiske krystal. Så nu må hun satse alt for at bevise hans uskyld og finde den rigtige tyv, hvilket bringer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, som ønsker at slukke julens glød for evigt.

Det er derfor nu op til de to venner at redde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ har bl.a. Martin Buch, Mia Lyhne, Henning Jensen og Ulf Pilgaard på rollelisten samt naturligvis de to unge talenter Ella Testa Kusk og Bertil Smith.

’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ har biografpremiere den 12. november 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter