Cookie- og Privatlivspolitik

Fortiden hjemsøger James Bond i ny actionspækket trailer

Nyt kig på 'No Time to Die'

Stem op!
86
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Hollywood er begyndt at åbne op igen - først med den aktuelle Christopher Nolan-film Tenet, der i dette øjeblik baner vejen for, at biograferne endelig kan se frem til et efterår med storfilm på programmet.

Her snakker vi selvfølgelig om en specifik film om en specifik agent med navnet Bond, James Bond, og vi har en spritny No Time to Die-trailer klar til jer. Se den herover.

SF Studios sendte nemlig tirsdag en ny plakat ud, der bekræfter, at filmselskabet ikke rykker 'No Time to Die' til næste år - hvilket var en seriøs mulighed indtil 'Tenet' beviste, at publikum er mere end klar til de røde sæder.

Premieredatoen på den 25. Bond-film er altså stadig den 12. november i år!

Den nye trailer er som forventet fuld af eksplosiv action, skurke, hurtige biler og smukke kvinder.

'No Time to Die' bliver den sidste med Daniel Craig i titelrollen og følger da også en pensioneret Bond på en sidste mission. 

Rami Malek spiller den højteknologiske trussel, som udfordrer Bond, mens Christoph WaltzLea SeydouxRalph FiennesNaomie HarrisJeffrey Wright og Ben Whishaw alle vender tilbage.

Filmen indtroducerer samtidig Ana de Armas og dansk-svenske David Dencik. I instruktørstolen sidder Cary Fukunaga (True Detective).

No Time to Die får dansk premiere den 12. november 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.