Cookie- og Privatlivspolitik

Livestream: DC afslører et væld af nyheder

DC FanDome er live!

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Over de næste 24 timer kører DC FanDome - en virtuel, livekonference - hvor DC annoncerer nyt om deres fremtidige udgivelser. Udsendelsen vil vare 8 timer og genudsendt 3 gange over 24 timer.

Offentliggørelserne indeholder efterfølgerne til Wonder Woman og Aquaman, nyt fra Suicide Squad 2, en ny udgave af Justice League, samt solo-filmene Black Adam, The Flash og sågar nyt fra den længeventede The Batman.

Vi kommer her med en oversigt over nogle af de nyheder, som vi glæder os mest til.

Du kan se med live på DC FanDome.

 Wonder Woman: 1984

Wonder Woman: 1984
Efterfølgeren til 2017’s 'Wonder Woman' har, grundet Corona, ligget i limbo mellem snarlig udgivelse og total usikkerhed. I livestream’en vil hovedrolleindehaverne Gal Gadot og Chris Pine indtage panelet sammen med instruktøren Patty Jenkins. De vil tale om den kommende film, svare på spørgsmål fra fans og vise nyt materiale fra filmen.

Indtil videre ved vi at filmen foregår i 1980’erne, som kan ses i den farverige trailer allerede offentliggjort.

The Suicide Squad 

The Suicide Squad
Da Guardians of The Galaxy instruktøren, James Gunn, blev fyret fra Disney grundet gamle tweets, vækkede det ramaskrig blandt fans og skuespillere. Det virkede derfor som en bevidst krigserklæring fra DCs side, da de hiver Gunn over på deres side.

Han bliver oprindeligt hyret til at lave 2’eren til Suicide Squad fra 2016. Det er dog kommet frem efterfølgende, at det ikke er en direkte efterfølger, men vil indeholde nogle af karaktererne fra 2016 udgivelsen.

Vi er derfor enormt spændte på at se hvad Gunn har med til os, da han lover et sneak peek fra den kommende film.

Justice League 

Justice League – The Snyder Cut
Grundet en personlig krise trak Zack Snyder sig fra produktionen på 'Justice League', som efterfølgende blev overtaget af Joss Whedon, der bl.a. er kendt fra den første Avengers film.

I Fanmiljøet har der længe været tale om en version, der er 100% Snyders version. Den seneste tid har Snyder leaket billeder og information om den nye udgave, og nu lover DC FanDome en teaser trailer fra den længe ventede version.

 Black Adam

Black Adam
Black Adam er nok ikke en af de mest kendte karakterer fra DC-universet, men han får sin egen film med ingen andre end Dwayne ’The Rock’ Johnson.

Som ærkerival til Shazam, der fik sin egen film i 2019, kan det være vi ser de to supermennesker krydse klinger. Eller om det bliver solo film med antihelten i hovedrollen á la Venom, vides ikke endnu.

Vi ser derfor spændt med når The Rock indtager spørgepanelet for at fortælle om filmen.

Aquaman

Aquaman 2
Jason Momoa/Khal Drogo/den hawainske vildmand vender for tredje gang tilbage i rollen som den overmenneskelige Aquaman. James Wan er igen at finde i instruktørstolen og Patrick Wilson genindtager sin rolle som halvbroren Orm.

Det virker ikke til at Jason Momoa selv vil være at finde på panelet, men både Wilson og Wan vil svare på spørgsmål og dele deres favoritøjeblikke fra den første 'Aquaman'.

 The Flash

The Flash
Vi bliver i 'Justice League' spin-off universet med 'The Flash' filmen. Ezra Miller vender tilbage som det titulære lyn og Ben Affleck trækker også i kappen igen som Batman.

Det rygtes at Afflecks Batman kommer til at optræde som en cameo, men mere interessant er at Michael Keaton er at finde på rollelisten, også som Batman.

Plottet skulle efter sigende være inspireret af tegneserien The Flashpoint, der har med parallelle universer at gøre, hvilket kan forklare hvordan begge flagemusemænd kan optræde i samme film.

The Batman

The Batman
Som om det ikke var nok med to Batman i samme film, bliver en tredje Batman præsenteret til livestream begivenheden – nemlig Robert Pattinsons Batman.

Et projekt, der længe har været undervejs, hvor Ben Affleck oprindeligt var at finde bag masken, samt som instruktør sammen med Matt Reeves. Affleck har dog forladt begge roller for at lade Matt Reeves overtage instruktørstolen og Pattinson som den mørke ridder.

Pattinson får stjernespækket selskab af Zoë Kravitz som Catwoman, Colin Farrel som The Penquin, Paul Dano som The Riddler og Andy Serkis som butleren Alfred.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Instruktøren har sagt at man har idéen om at alle tidligere film Batmen lever i hver deres univers, som hænger sammen i et multivers. Derfor kan forskellige udgaver dukke op på kryds og tværs, hvilket betyder at Michael Keatons udgave ikke nødvendigvis er en ældre udgave af Ben Afflecks. Michael Keaton er tænkt som et slags modsvar på Nick Fury. At Ben Affleck dukker op en sidste gang giver også en naturlig afgang for hans version. Flash rejser tilbage for at stoppe mordet på hans mor, hvilket laver om på nutiden. Det betyder at en ny Bruce Wayne er blevet en del af hans forandret virkelighed.

Jacob

Det er så fedt at #ReleaseTheSnyderCut bevægelsen har presset på, og det er også takket været HBO Max at det er lykkedes. Der bliver dog muligvis også en smule bitterhed, da Snyder havde tænkt sin historie som fem film; Man of Steel, Batman v Superman og så en Justice League trilogi. Derfor kommer det hele nok til at føles noget uafsluttet. Man kan måske håbe filmen bliver klippet lidt om, så man ikke ender med en åben slutning. Desuden er det hele noget forvirrende, at alt det nye stadig bunder i Snyder-Verse, men de siger at det ikke længere har noget med det og gøre.

Benjamin

Zack Snyder har selv sagt "No compromises", så jeg håber at han holder fast i den oprindelige slutning, også selvom vi ikke får de sidste to film at se.
I forhold til kontinuitet forestiller jeg der er to universer: "Snyder-verse" og "DCEU", hvor de to tidslinier er ens op til Justice League. Alle film efter Justice League er så kun canon til DCEU-universet. Jeg kan så forestille mig de bruger Flash-filmen til at slette Snyders film fra den nye kontinuitet, men Snyder-verse vil så stadig eksistere som et alternativt univers.

Jacob

Man kunne forestille sig en lignende løsning med The Flash, som Fox brugte Days of Future Past til at rette op på det gamle X-Men. Lidt tråde trækker Justice League dog ind i de efterfølgende film, som da Mera nævner Steppenwolf i Aquaman.

Benjamin

Jeg tænkte nu de gjorde det mere i stil med Arrowverse eller DC Animated Movie Universe. Jeg gætter dog på at Barry vil være den eneste karakter post-Flashpoint der kan huske pre-Flashpoint universet. På den måde kan man ignorere disse referencer fremadrettet, da karaktererne jo ikke kan huske disse begivenheder.

Jacob

I en ny, alternativ virkelighed vil ingen andre belejligt nok vide noget. Man laver simpelthen en ny historie, der i princippet kræver at man ser de film, som de allerhelst vil have man glemmer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.