Cookie- og Privatlivspolitik

Jennifer Hudson brager ud i sang som Aretha Franklin i ny trailer til Respect

Soul-ikonet bringes til det store lærred

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

”What you want…” lyder de syngende ord fra Jennifer Hudson, mens et stort skilt med ordet Respect kommer frem i guldbogstaver.

Det er starten på den seneste trailer til den nye film af samme navn med den Oscar-vindende skuespillerinde i hovedrollen. Her spiller Hudson den legendariske soulsangerinde Aretha Franklin.

Filmen handler om den ikoniske sangerindes karriere. Hvordan hun startede med at synge gospel i hendes fars kirke i Detroit og senere blev en af de største inden for soulgenren.

'Respect' har været længe undervejs. Faktisk startede planlægningen af filmen allerede tilbage i 2007, hvor Franklin selv meldte ud, at hun ønskede Hudson i rollen til at spille sig selv.

Dog meldte Franklin senere ud, at hun hellere så Halle Berry til at spille rollen. Franklin har været tilknyttet filmprojektet helt op til sin død i 2018.

Valget af Hudson virker dog til at være et godt valg. Hun har selv en stor sangstemme og har tidligere vundet en Oscar for netop hendes rolle som sangerinde i Dreamgirls.

Af andre medvirkende kan nævnes Forest Whitaker, Marlon Wayans og Mary J. Blige. Filmen instrueres af Liesl Tommy, der for første gang giver sig i kast med at instruere spillefilm. Hun har tidligere stået bag kameraet på diverse serier.

’Respect’ får dansk biografpremiere den 14. januar 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter