Cookie- og Privatlivspolitik

Jamie Foxx hylder musikken og livet i ny trailer til Pixar-filmen Soul

Gør dig klar til både medrivende musik og til at blive rørt

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

I den nye teaser-trailer for Pixars kommende animationsfilm Soul hylder Jamie Foxx musikken og fortæller desuden også om, hvordan den kan ændre ens liv.

(Kan du ikke se videoen ovenfor, så gå ind og tillad marketing cookies)

Foxx lægger nemlig stemme til Joe Gardner, der i traileren nyder musikken, når han ser en gademusikant spille og når han selv spiller klaver med sin far eller hører vinyl-plader med sin søn.

Joe fortæller også, hvor vigtigt det er at bruge tiden på det, der får det bedste frem i én selv.

I 'Soul' arbejder Joe meget passende som underviser for et skoleband. Hans store drøm er dog en karriere, hvor han kan leve af at spille sin egen musik. Den mulighed får han, da byens bedste jazzklub tilbyder ham et spillejob.

Tidligere trailere for filmen har vist, hvordan Joe falder ned i en kloak og ender i en anden verden, The Great Before, hvor nye sjæle formes med karaktertræk, inden de sendes til Jorden.

Joe forsøger derfor at vende tilbage til Jorden med hjælp fra en sjæl ved navn 22, som Tina Fey lægger stemme til. Sammen lærer de hinanden at kende og nye sider af deres liv.

Filmen instrueres af Pete Doctor, der tidligere har instrueret Pixar-filmene Op og Inderst Inde. Begge film indbragte ham en Oscar.

'Soul' har dansk premiere den 25. december 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter