Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer: Kingsman 3: The King's Man ser vanvittig ud!

Kun i biografen!

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Vi skulle have haft filmen tilbage i foråret, men ikke engang Corona kan slå kongens mænd ud af kurs - og som der står i den nye trailer til The King's Man så kommer den KUN I BIOGRAFEN!

Actionfilmen, der er en prequel til både Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle, fokuserer på dengang  Kingsman-agenterne blev til. 

Det starter - som i enhver gældende spionfilm - med et forbrydersyndikat, der planlægger at udslette millioner af mennesker. Heldigvis kommer Ralph Fiennes. Aaron Taylor-Johnson, Rhys Ifans, Gemma Arterton og Matthew Goode på banen - alle i selskab med dem nye stjerne, Harris Dickinson.

Taron Egerton og Colin Firths duo er på dette tidspunkt ikke dannet (eller i Egertons tilfælde: født), så dem skal man ikke forvente at se i den kommende trejde film fra Matthew Vaughns krøllede hjerne.

Vaughn arbejder eftersigende stadig på to yderligere Kingsman-film, nemlig den officielle fortsættelse, 'Kingsman 3' med Taron Egertons hold i fokus, samt spin-offet 'Statesman' om den amerikanske agentgruppe.

The King's Man får premiere den 17. september 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter