Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Bill & Ted 3: Face the Music med Keanu Reeves

Excellent!

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Okay, vi ved endnu ikke om det tredje eventyr om Bill S. Preston Esq. og Theodore Logan overhovedet kommer til at spille i de danske biografer - MEN den første trailer til 'Bill & Ted Face the Music' er nu online.

Er man - som undertegnet - vokset op i 80erne og 90erne, husker man nok det umage teenager-makkerpar, Bill og Ted, der kaster sig ud i en rock'n'roll-tidsrejse for at bestå historie-undervisningen.

Først kom Bill & Ted's Excellent Adventure i 1989, derefter 'Bill & Ted's Bogus Journey' i 1991 - begge blev hits, med tiden kult, og de lancerede uden tvivl Keanu Reeves' karriere.

Nu kommer fortsættelsen så små 30 år efter sidste film. Og både Reeves og Alex Winter er tilbage.

'Bill & Ted Face the Music' følger de to voksne kammerater, der engang fik til opgave at skrive det rock-hit, der skulle redde hele universet... men med tiden er ikke kommet helt så langt.

Deadline nærmer sig for alvor, så nu må Bill og Ted på endnu en rejse i tiden. Denne gang for at stjæle hittet fra deres fremtidige jeg... Whoa!

'Bill & Ted Face the Music' er instrueret af Dean Parisot (Galaxy Quest), skrevet af de originale manusforfattere Ed Solomon og Chris Matheson, og lander (hvis alt går vel) i de amerikanske biografer til august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bukselak

Sjovt nok glæder jeg mig til og se fortsættelsen, da jeg så de 2 første film for mange år siden. Det er sjovt og se kikset film nogle gange.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter