Første klip fra filmen Star Dust om David Bowie

Johnny Flynn spiller Bowie
Billede
(© Salon Pictures)

Først kom Bohemian Rhapsody, så Rocketman og nu er det blevet tid til 'Stardust' - filmen om musik-legenden David Bowie.

Allerede inden første klip fra filmen udkom, har filmen mødt en masse kritik. Hvor Elton John stolt poster billeder fra sin biopic 'Rocketman' på sociale medier, forholder det sig anderledes med 'Stardust'. 

David Bowie's søn Duncan Jones har nemlig udtalt, at han er imod produktionen af filmen om sin far, og at han ikke tillader, at filmen bruger Bowies musik. På trods af dette, er 'Stardust' alligevel på vej, og nu er der endelig første glimt af den nye Bowie.

Rollen som Bowie spilles af den unge brite Johnny Flynn, der senest kunne ses i Emma. Derudover spiller Jena Malone Bowies kone Angie. Den Emmy-vindende instruktør Gabriel Range står bag filmen. 

Filmen følger David Bowie fra hans tidlige karriere, da han som 24-årig drog til Amerika for første gang for at promovere sit album 'The Man Who Sold the World' i 1971. Han efterlod sin gravide kone Angie derhjemme og sammen med sit band, tog han fra den ene by til den anden med Mercury Records publicisten Rob Oberman. Bowies forventninger bliver dog ikke helt mødt, og han opdager, at han er nødt til at genopfinde sig selv og skabe sit ikoniske alter-ego Ziggy Stardust.

'Stardust' skulle have haft premiere ved årets Tribeca Film Festival, men da festivalen er aflyst grundet Coronavirussen.

'Stardust' afventer premieredato