Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere på ny dansk animationsfilm: Blokhavn - politisk ukorrekt satire og f-bomber

Første spillefilm fra internet-fænomenet Gigis

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Gigis er blevet et decideret YouTube-fænomen med deres sjove, satiriske og musikalske animationsvideoer, og nu går de fem kreative venner fra Gigis til filmen. 

Satireguppen har således både skrevet, instrueret, animereret og lagt stemmer til deres nye film Blokhavn, der får premiere om en måned - den 25. juni.

Kino.dk kan nu som de første i Danmark præsentere traileren til 'Blokhavn', der kan ses øverst i artiklen.

Du kan godt gøre dig klar til at grine, for der er både sjov, ballade, satire og action samt masser af bandeord, kærlighed og øretæver i luften i den befriende trailer.

Filmen handler om Ali og hans fem bedste venner, der bor i ghettoområdet Blokhavn, og går i 8. klasse på Danmarks værste skole.

Kun tre ting betyder noget for Ali: vennerne, Yasmina fra parallelklassen og lærerinden Gertrud. Så da skolen pludselig skal lukke, må Ali finde en løsning, så han ikke mister alt, hvad han holder af i sin hverdag.

Ali får overtalt vennerne til at indlede en storstilet redningsaktion, men intet går som planlagt...

Gigis inviterer os ind i deres helt eget unikke univers, der i dansk sammenhæng måske kommer tættest på Anders Matthesens grovkornede animationssucceser Terkel i knibe og Ternet Ninja - og internationalt en politisk ukorrekt serie som 'South Park'.

Gruppen har eksisteret siden 2016 og består af de fem venner Troels Unneland, Sorena Sanjari, Malthe Emil Kibsgaard, Daniel Sanjari og Adrian Hosseinpour. Du kan passende varme op til filmen med at besøge Gigis YouTube-kanal her.

'Blokhavn' får premiere den 25. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse. Elendig animering, dårlig humor og en næsten racistisk stereotyp af person opbyggelse. Men uanset hvor lidt den tjener ind, kan den da kun være en god forretning, for selv en enkelt billet burde da alene dække en så elendig produktions omkostninger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter