Cookie- og Privatlivspolitik

Første klip: Isnende kold stemning mellem kollegaerne i filmatiseringen af dansk bestseller

Den stjernespækkede 'Undtagelsen'

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

En af årets mest ventede danske film er thrilleren Undtagelsen baseret på Christian Jungersens roman af samme navn, og filmen har netop fået sin nye premieredato, den 2. juli.

I den anledning har vi nu fået det første klip fra thrilleren, og vi oplever den trykkende stemning mellem kollegaerne på en arbejdsplads (se klippet ovenfor).

'Undtagelsen' handler om de fire kollegaer Iben, Malene, Anne-lise og Camilla Arbejdspladsen er præget af hemmeligheder, magtkampe og alliancer, hvor man skal træde varsomt for ikke at gøre nogen vred.

Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, tror de, at truslerne stammer fra en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om. Da en sag om mobning bringes op på arbejdspladsen, begynder de at mistænke, at truslerne kommer fra en på kontoret.

I hovedrollerne ses de talentfulde danske skuespillerinder Danica Curcic (Iben), Amanda Collin (Malene), Sidse Babett Knudsen (Anne-Lise) og Lene Maria Christensen (Camilla).

Christian Jungersens bogoplæg modtog stor ros både nationalt og internationalt. Forfatteren fik således De Gyldne Laurbær for spændingsromanen, der er udgivet i 20 lande. 

Der kommer en dag-instruktøren Jesper W. Nielsen har fået æren af at instruere den længeventede filmatisering, og manuskriptet skrives af Christian Torpe, der er kendt som hovedforfatter på serien 'Rita' og filmen Stille Hjerte.

'Undtagelsen' får premiere d 2. juli.

SE OGSÅ: Traileren til 'Undtagelsen'.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter