Cookie- og Privatlivspolitik

Første klip fra nervepirrende dansk actionfilm Shorta

Hæsblæsende spillefilmsdebut får premiere til efteråret

Stem op!
46
Stem ned!
0
(reset)

Manuskriptforfatteren bag Ækte Vare står bag det nye danske actiondrama Shorta, hvor en nervepirrende jagt i en fiktiv ghetto udspiller sig. Filmen ser ud til at gå i fodsporene på den meget populære danske actionfilm Underverden.

Scanbox har i dag offentliggjort første klip samt plakat til filmen. I klippet er der fart på, når betjenten Mike jager en ung fyr i en ghetto (se klippet ovenfor). 

'Shorta' handler om de to betjente Jens og Mike, der er på rutinepatrulje i ghettoen Svalegården. Pludselig kommer der besked om, at den 19-årige Talib Ben Hassi er død, mens han var i politiets varetægt. Dette fører til et hævntørstigt vanvid i ghettoen, hvor de to betjente bliver jagtet og må kæmpe for deres liv.

I de to hovedroller ses Jacob Hauberg Lohmann, der senest kunne ses i De Frivillige, og Simon Sears, kendt fra DR-serien 'Herrens veje' og snart aktuel i Undtagelsen. Derudover medvirker bl.a. Dulfi Al-Jabouri, Özlem Saglanmak og en række nye unge talenter.

Filmen, hvis handling udspiller sig på blot 24 timer, instrueres af Anders Ølholm og Frederik Louis Hviid.

Det er deres begges spillefilmsdebut, og Ølholm er kendt som manuskriptforfatteren bag 'Ækte Vare', Aminas Breve og Antboy. Frederik Louis Hviid har bl.a. instrueret to episoder af den populære TV-serie 'Bedrag'. Det er altså nogle dygtige unge talenter, der klar til deres første spillefilm. Vi glæder os!!

'Shorta' har biografpremiere d. 22. oktober 2020. 

 Shorta © Scanbox/ Jacob Møller

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.