Cookie- og Privatlivspolitik

Se Matthew McConaughey spille virtuel pensionst-bingo med fans fra plejehjem

Alright! McConaughey er virkelig fan-pleaser

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Mange skuespillere har fået mere tid mellem hænderne, da de fleste filmproduktioner er lukket ned under karantæneperioden.

En af dem, der har valgt at sprede glæde under disse ellers så triste tider er Hollywood-stjernen Matthew McConaughey, som altid er frisk på sjov og ballade.

Søndag aften var han nemlig vært på et virtuelt bingospil på appen Zoom, og hans deltagere var alle pensionister på plejehjemmet The Enclave i Texas. McConaughey er oprindelig fra Texas, hvor han ligeledes arbejder som professor på University of Texas i Austin.

Plejehjemmets personale har tidligere på året spurgt McConaughey, om han havde lyst til at komme til plejehjemmet og fortælle beboerne om sin karriere samt spille bingo med dem, da en del af beboerne er fans. Han har dog ikke haft mulighed for det før nu grundet hans travle karriere.

Sammen med sin mor, kone og børn råbte han numrene op via appen, og efterfølgende fik de isolerede pensionsiter mulighed for at stille ham spørgsmål.

Nogle af beboerne på plejehjemmet havde lavet skilte med de mest berømte citater fra hans film, som de gladeligt vist frem i et virkelig sødt øjeblik!

McConaughey var i gang med at arbejde på fortsættelsen til animationsfilmen Syng, da udbruddet af Coronavirus skete.

Du kan se et udsnit af hans bingospil i videoen øverst.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lindauser/495091

?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter