Cookie- og Privatlivspolitik

Den første film om coronavirus er her - se den skøre trailer til Corona Zombies

Invasionen er begyndt!

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Mens Coronavirus hærger verden over, har det ikoniske b-films-selskab Full Moon Features besluttet sig for at lave gyser-komedien 'Corona Zombies'.

For tidligt eller ej, filmselskabet har i hvert fald udsendt en trailer til horrorfilmen, der allerede nu kan ses på deres website.

Da nogle arbejdere på en suppefabrik bliver ramt af Coronavirus, bliver de på mystisk vis forvandlet til zombier. Præsidenten sætter landet i lockdown og udsender et såkaldt Corona-squad, der skal bekæmpe zombierne - rent Ghostbusters-style.

Filmholdet beskriver selv zombiefilmen som satire, der tager udgangspunkt i den surrealistiske situation, som hele verden står i lige nu - og kalder den selv ”årets mest kontroversielle film”.

Full Moon Features med Charles Band har tidligere stået bag bl.a. 'Puppet Master', 'Castle Freak', 'Trancers' og 'Subspecies', og den nye 'Corona Zombies' ser ud til at gå i deres lavbudget-fodspor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Corona Zombies! Ha ha. Det må vist være filmen, vi alle har ventet på i vores situation lige nu. Jeg tænkte selv, om ikke vi nok ville få en eller anden form for film eller episode i en klassisk amerikansk TV-serie omkring Coronavirussen på et eller andet tidspunkt. Nu er tiden kommet!
Når Zombierne mon at overtage verden, før vi har fundet vaccinen mod sygdommen? Det finder vi snart ud af...
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.