Cookie- og Privatlivspolitik

Corona-Monstret skal hjælpe med at redde de danske biografer – se den skøre trailer her

Dansk instruktør laver humoristisk "fake" b-film-trailer med et vigtigt budskab

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

I denne tid hvor Coronavirussen har sat Danmark næsten helt i stå, og den ene nyhed efter den anden melder om dårligt nyt, er det forfriskende at få sig et godt grin.

Det har den danske instruktør Christian E. Christiansen sørget med i sin nye "fake" trailer til en fiktiv b-film ved navn ”Coronamonstret – fra det indre rum!”, der også skal hjælpe med at redde de danske biografer.

Da alle biografer midlertidig er lukket, rammer det hele branchen hårdt, så jo bedre vi er til at overholde regeringens regler, jo hurtigere kan vi nyde film på det store lærred igen – sådan lyder budskabet fra instruktøren.

I traileren fortælles om et Corona-monster, der ødelægger alt på sin vej men sine bakterier. Det er en sjov historie, der skildrer, hvordan man bedst håndtere situationen og gør grin med dem, der trodser reglerne. Derudover gør den grin med danskernes hamstring af toiletpapir og meget mere.

Traileren har blandt andet hentet inspiration fra den danske b-kultfilm ’Reptilicus’ og monster-klassikeren ’Creator from the Black Lagoon’. Derudover leger den med ordene, da der næves, at filmen bliver vist i et nyt ”covidsionformat- mere virkeligt end 3D” og med super ”Covid atmos-lyd”. Kort sagt bliver Corona-krisen skildret som en klassisk b-monsterfilm fra 50’erne.

Hele ideen med den sjove video er, at få folk til at huske, hvor vigtigt det er, at vi ikke glemmer biograferne, når de åbner igen. Film skal nemlig ses i biografen, som der nævnes i traileren.

Corona-monstrets skaber, instruktør Christian E. Christiansen, har bl.a. stået bag den Oscar-nominerede kortfilm "Om natten", de to danske spillefilm Lev Stærkt og Dig og Mig samt to amerikanske gysere med The Roommate og 'The Devil's Hand'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter