Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Soul: Pixar viser de smukke ting i livet

Sjælen på rejse

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede tidligere set en smagsprøve på Pixars kommende film, Soul, men en ny trailer afslører meget mere fra den åndelige efterfølger til Inderst inde.

Ligesom animationssuccesen fra 2015 er 'Soul' en fortælling om et menneskes indre. Denne gang er det ikke følelser, men selveste sjælen, og i stedet for en ung pige er hovedpersonen en enlig, midaldrende mand.

Joe Gardner underviser et skoleband, og han har altid drømt om at kunne leve af at fremføre sin musik. Så da han får tilbuddet om at spille i byens bedste jazzklub, er det en chance for livet.

Men da han i begejstring træder ned i en kloak, ender han uforudset i en helt anden verden, The Great Before, hvor nye sjæle får deres personligheder, særheder og interesser, før de sendes til Jorden.

Joe, nu i sjæleform, forsøger at vende tilbage til sit liv, og det kan han måske ved at slå sig sammen med en sjæl ved navn 22, der aldrig har set lyset ved menneskeheden. Begge kommer til at stå i livsændrende situationer, mens Joe forsøger at vise 22 smukke sider ved vores verden.

Soul får premiere den 27. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.