Cookie- og Privatlivspolitik

Hvem er den mystiske skurk i Black Widow?

Ny trailer kaster lys over Scarlett Johanssons modstander

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Marvels næste film i biografen er den længe ventede solofortælling om Black Widow. Nu er der kommet en sidste trailer til superheltefilmen.

Traileren fokuserer en del på filmens skurk, Taskmaster - en maskeret og farlig fjende, hvis skuespilleridentitet endnu er uvis. Screenrant forventer, at O-T Fagbenle har fået rollen, men Marvels hemmelighedskræmmeri får alligevel spekulationerne til at florere.

Er der i virkeligheden tale om en stor afsløring? Kan det være en skuespiller, som allerede har optrådt i universet, der vender tilbage? Eller måske en Hollywood-stjerne, der ikke tidligere har været med i en Marvel-film (ja, de findes endnu), og som ville give en ægte wow-oplevelse i biografen (vi kigger på dig, Leo).

Hvem er ham Taskmaster så? I tegneserien beskrives han som en tidligere S.H.I.E.L.D.-agent ved navn Tony Masters, der besidder evnen til at kopiere modstanderens kampstil og bruge den som sin egen. Dermed har han fx indlært Captain Americas evne til at kaste et skjold (som vi også ser i traileren), Hawkeyes færdigheder med bue og pil og flere andre heltes kampsportsevner.

Taskmaster er ikke ubetinget skurk, da han ofte holder sig udenfor heltene og skurkenes anliggender. Han er læremester for en række Marvel-karakterer på begge sider af loven, og det gør ham til en utilregnelig størrelse.

Uanset hvad er Taskmaster en formidabel modstander, der kommer til at give Black Widow kamp til stregen. Godt, at hun har sin egen lille spionfamilie ved sin side.

Superheltefilmen har Scarlett Johansson i titelrollen som Natasha Romanoff, Florence Pugh spiller hendes søster Yelena, Rachel Weisz er Melina og David Harbour spiller Alexei alias Red Guardian.

Black Widow har biografpremiere den 29. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Der har floreret rygter efter aflysningen af No Time to Die, at Marvel Studios også vil være tvunget til det samme pga. coronavirussen, men nu skulle den være god nok at det ikke kommer til og ske.

Ines

Det håber jeg virkelig, nu er det jo også kommet frem at Disney ikke rykker Mulan premieren herhjemme, så mon ikke Black Widow også bliver hvor den er? Og lad os da håbe at vi frem til slutningen af april har fået styr på denne virus, at folk har lært at vaske hænder, ikke komme for tæt på hinanden og ikke tage på ferie til områder hvor der er stor risiko smitte :)

Jacob

Nu rammes det amerikanske biografmarked, også verdens største biografkæde AMZ, i seks til tolv uger hvilket med al sandsynlighed udsætter alle store film frem til sommerferien.

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet. Så må vi jo alle bare glæde os lidt længere til at se de store film i biografen :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter