Cookie- og Privatlivspolitik

Video: Donald Trump mobber Brad Pitt på sin kampagnetur

Og han hader 'Parasite'

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Som du nok ved, vandt Brad Pitt endelig sin første skuespil-Oscar tidligere på måneden, mens den sensationelle Parasite tog prisen hjem for Bedste film - som den første ikke-engelsksprogede film nogensinde.

To sejre der bestemt ikke faldt i god jord hos USA's præsident Donald Trump. Verdens mest magtfulde mand brugte nemlig i går aftes sin tid på at svine Oscar-natten, 'Parasite' og Pitt til ved et republikaner-stævne i Colorado Springs.

I videoen foroven kan du se, Trump klage over, at en sydkoreansk film vandt prisen, mens han efterfølgende kalder Pitt for en "little wiseguy" og afslører, at han aldrig har været en stor fan af skuespilleren.

Pitt er kommet ind på præsidentens radar, fordi han selv brugte sin takketale til at skælde ud over, at den tidligere nationale sikkerhedschef John Bolton ikke blev hørt i den netop overståede rigsretsag mod Trump.


Med hensyn til Trumps udsagn om 'Parasite', så kom det amerikanske distributionsselskab i USA, Neon, efterfølgende med dette fantastiske svar på Twitter:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Hmm... Når kæmpeosterejen ikke kan lide den, så skulle man måske overveje at skrive den på "Skal ses listen".

Undskyld til osterejer og ostereje-entusiaster for sammenligningen.

Men Trumpen mener jo at han som præsident, har ret til at blande sig i retssager (mod hans venner), militær bistand (til lande der bliver truet af Rusland, hvis de ikke undersøger hans måske kommende præsidentvalgs modstanders søn). Så hvorfor ikke lade ham bestemme hvem der skal have Oscars. Der er jo ingen i hele verden der har mere forstand på (indsæt selv et hvilket som helst emne hér) end Trumpen ifølge Trumpen. Så kunne han også selv modtage den, og så takke... sig selv.

ARGH!... Don´t get me started.

DJN

en klam, lille mand. Han burde spærres inde.

Gone With the Wind? Ja tak, han mener sikkert bogen, hvor KKK optræder som helte.

Føj!

Marianne

Men ligefrem spærre ham inde, fordi han har en anden filmsmag? Nej, vel.

DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

Yasmin

Han er simpelthen en idiot. Fatter ikke hvorfor han skal kommentere på det til at state med. Forstår slet ikke at han skal komme med shade til en så fantatisk film som parasite? Land har vel ingen indvirkning på kvalitet af kunst og film er kunst! Forhåbentlig skal vi ikke høre på ham mere efter valget

Marianne

Jeg brød mig ikke meget om Moonlight, selvom den fik en Oscar for bedste film - men det er The Academy, der bestemmer.

Amerikanske præsidenter er kendt for at (skulle) udtale sig om alt muligt, som en dansk/europæisk statsleder ikke blander sig i.
Det gælder ikke kun Trump. Han gør det dog på sin helt egen meget lidt diplomatiske vis.

Marianne

så er deres syn på alle mulige slags film vel uendeligt ligegyldige?

habill

Hvorfor poster I den her artikel/video på kino.dk? giver ingen mening at sprede den orange cu*ts budskaber. hold ham væk herfra tak.

Stine Teglgaard

Du kan have ret i, at man ikke bør give manden mere opmærksomhed end nødvendigt... eller overhovedet skrive om politikere på et filmsite...
Men der er også et positivt budskab om filmen 'Parasite' her. Måske nogen bliver nysgerrige og ser Trumps negative anmeldelse som en anbefaling.

Men det er måske bare mig?

Men tak for feedback - vi læser hvad I skriver!

MVH Stine
kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter