Video: Donald Trump mobber Brad Pitt på sin kampagnetur

Og han hader 'Parasite'
Billede
(© America's Voice News)

Som du nok ved, vandt Brad Pitt endelig sin første skuespil-Oscar tidligere på måneden, mens den sensationelle Parasite tog prisen hjem for Bedste film - som den første ikke-engelsksprogede film nogensinde.

To sejre der bestemt ikke faldt i god jord hos USA's præsident Donald Trump. Verdens mest magtfulde mand brugte nemlig i går aftes sin tid på at svine Oscar-natten, 'Parasite' og Pitt til ved et republikaner-stævne i Colorado Springs.

I videoen foroven kan du se, Trump klage over, at en sydkoreansk film vandt prisen, mens han efterfølgende kalder Pitt for en "little wiseguy" og afslører, at han aldrig har været en stor fan af skuespilleren.

Pitt er kommet ind på præsidentens radar, fordi han selv brugte sin takketale til at skælde ud over, at den tidligere nationale sikkerhedschef John Bolton ikke blev hørt i den netop overståede rigsretsag mod Trump.


Med hensyn til Trumps udsagn om 'Parasite', så kom det amerikanske distributionsselskab i USA, Neon, efterfølgende med dette fantastiske svar på Twitter: