Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til The Invisible Man: nyt gys af Insidious-skaberen

Jump scares og nervepirrende spænding

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Saw- og Insidious-skaberen Leigh Whannell er instruktøren bag den nye spændende gyser The Invisible Man baseret på H.G Wells’ science-fiction roman af samme navn.

Traileren starter med karakteren Cecilias nøje planlagte flugt fra sin kontrollerende og voldelige kæreste Adrian. Hun er endelig ude af hans kløer, men hendes plan tager en uventet drejning, da Adrian begår selvmord. Hun står til at arve hans formue på den betingelse, at hun ikke erklæres mental inkompetent.

Hvad der skulle have været en frigørelse, bliver i stedet en forfølgelse. Snart begynder nemlig en række mystiske tegn at få Cecilia til at tro, at Adrian har forfalsket sin død og nu er usynlig. Men hvordan skal Cecilia få nogen til at tro på hende uden at virke skør?

Elisabeth Moss, der spiller hovedrollen, har tidligere har medvirket i blandt andet The Square og 'The Handmaiden's Tale'. 

Historien om den usynlige mand blev første gang filmatiseret i 1933. 'The Invisible Man' er starten på produktionsselskabet Blumhouses plan om at få Universals monstre tilbage på det hvide lærred. Monstrene inkluderer udover den usynlige mand bl.a. The Mummy, Dracula og Frankenstein. 

The Invisible Man får dansk premiere den 27. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Trine

Der er nu kun 8 dage til, og som konsument af gyserfilm kommer jeg til at sidde klistret til den store skærm. Hold op jeg glæder mig :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.