Cookie- og Privatlivspolitik

No Time to Die: Hør den nye Bond-sang med Billie Eilish

Hvad synes du om den?

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

I nat offentliggjorde sangeren Billie Eilish sin sang til den 25. James Bond-film, No Time to Die.

Sangen hedder oplagt nok 'No Time to Die', og Eilish bruger sin karakteristiske melankolske lyd til at sætte stemningen.

Tidligere på ugen fik vi også det første kig på dansk-svenske David Dencik i rollen som kidnappet videnskabsmand. Det skete på en række karakterplakater, som du kan se her.

I filmen er Bond stoppet som aktiv agent, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp.

Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi.

Eillish vandt for nylig 5 Grammy-priser, bl.a. for Bedste album, og hun optrådte ved Oscar-showet med en coverversion af Beatles-klassikeren 'Yesterday'. Her havde de fleste håbet på, at hun ville afsløre Bond-melodien, men så heldige var vi ikke.

Nu går spekulationerne om, hvorvidt sangen kan vinde en Oscar-statuette næste år, ligesom det er sket for de to foregående Bond-sange til Skyfall og Spectre.

No Time to Die får biografpremiere den 2. april.

 

Hvad synes du om Billie Eilishs Bond-sang?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
anne

Ved afstemning af Music fra Bond film , har I da glemt at den gennemgående smukke musik er leveret af Louis Armstrong og ikke temasangen fra selve bondfilmen.

Thomas

Jeg synes det er en ok sang, men som Bond sang er den klart til den kedelige side, sammen med bl.a. den fra SPECTRE. Den er dog bedre end den fra Quantum of Solace, men det er de jo allesammen.

Men jeg savner Tina Turner, A-Ha, Duran Duran, Carly Simon, Poul McCartney, Nancy Sinatra, Tom Jones og sidst men også mest, Hendes Majestæt Dronningen af Bond sange: Shirley Bassey.

Julius

Man må sige, Billie Eilish har taget populærkulturen med storm de sidste par år. Megasejt at hun i en alder af 18 år har vundet fem Grammyer og nu leverer den seneste Bond-sang. For reference var hun fire(!) da Casino Royale kom ud.

Sangen er om muligt mere melankolsk end Sam Smith og Adeles Bond-sange, og det synes passende. Da det er Daniel Craigs sidste Bond-film, lugter det hele meget af et farvel til karakteren, og her passer sangen også glimrende. I det hele taget er Eilish' stemmeføring og -kontrol fuldkommen vanvittig hendes alder taget i betragtning. To thumbs up herfra. Glæder mig til at se en ny Fukunaga-film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.